• En sjov hundeseng

  Hundeseng humor

  Denne artikel har vi hygget os med, det er sjældent man skal lave en sjov artikel og når man samtidig elsker det man skriver om bliver det blot endnu sjovere.

  Vi har udvalgt de 3 sjoveste hundesenge vi kunne find online, det er vildt nok for netop disse hundesenge er noget man rent faktisk kan lave selv, bevares det kræves man er fingerfærdig og kan improvisere en smule, men det er muligt at lave alle 3 selv.

  Vi kan vel ligeså godt afsløre de 3 hundesenge:

  Hotdog hundeseng:

  Hundeseng

  Den første er hotdoggen, den er altså bare for sjov, man kan da umuligt undgå at blive i godt humør når man kigger på den, og hunden vil da elske at ligge der i sprækken, godt og trygt beskyttet mode både kulde og træk, en simpel men fantastisk ide også er den ret praktisk pga at den netop beskytter mod kulde og træk.

  Burger hundeseng:

  Hundekurv

  Burgeren som vi har døbt den er også et ret godt sted for en hund, lægge der og falde ned i det bløde midte fyld så kan man næsten ikke være bedre beskyttet og kan hygge sig i hulen, denne kan også let laves selv, det er blot stof med farve som naturligvis skal være ikke skadelig for hverken mennesker eller hunde, derefter få en til at sy det sammen og fyld den med skumgummi, vupti så har du en burger til din hund.

  ??? Hundeseng:

  Hundehus

  Vi kunne ikke lade være med at tage dette billede med, der findes så mange sjove billeder af steder hvor hunde har valgt at tage sig en lur, dette er bestemt et af dem, vi vil dog ikke anbefale denne krukke til hundeseng :)

   


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :